Champagne basiel de Lowi

Robert Orlentpromenade 2 – 8620 Nieuwpoort – t: 058 24 00 36
e: info@basieldelowi.com

Welkom bij Champagne basiel de Lowi,

Onze knowhow perfect omgezet in een subtiele champagne-assemblage om trots op te zijn. Een goed doordachte champagne laat zich kenmerken door een frisse toets. We zijn er zeker van dat Basiel de Lowi Champagne in Brut, Rosé of Blanc de Blanc een vertrouwde metgezel zal worden voor al uw mooiste momenten.

Waar kan ik Basiel de Lowi Champagne bestellen?

Wil je één van onze Champagnes bestellen? Mail ons of bel ons. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Wil u een persoonlijke offerte voor uw zaak? Geen enkel probleem, wij bekijken de mogelijkheden samen met u.

Champagne is ook te verkrijgen in Nieuwpoort in de Sea Star Sailorsbar

Wenst u onze nieuwsbrief te ontvangen

Schrijf u hier in, en wij houden jullie op de hoogte van onze nieuwigheden en activiteiten.