Bakkerij Deschacht

Duinenstraat 199, 8450 Bredene – bakkerij.deschacht@skynet.be  –  Tel: +3259331828

Bakkerij Deschacht, Warme bakker en patisserie

Sinds 2000 staan wij in de Duinenstraat in Bredene garant voor een onberispelijke kwaliteit van uw brood, patisserie, taarten en koffiekoeken. Alle producten worden dagvers en enkel met de beste ingrediënten en uiterste zorg voor u bereid en gebakken. Afhalen is uiteraard mogelijk, maar u kunt ook in onze aangrenzende tea-room aanschuiven voor een heerlijk gebak, vergezeld van een lekkere thee, koffie, biertje of (fris)drank naar keuze.

Daarnaast leveren wij ook met een 7op7 en 24op24 service aan rusthuizen, internaten, hotels, restaurants, jeugdvakantie verblijven…

Wenst u onze nieuwsbrief te ontvangen

Schrijf u hier in, en wij houden jullie op de hoogte van onze nieuwigheden en activiteiten.