Champagne Philippe Moutardier

16-17 place du Lieutenant Lehoucq – 02570 CHÉZY-SUR-MARNE – Tel:+33 (0)3 23 82 15 97 –  moutardier.philippe@neuf.fr

Welkom bij Champagne Philippe Moutardier,

Terwijl hij zijn vrije tijd doorbracht met zijn grootmoeder toen hij nog een kind was, ontdekte Philippe Moutardier zijn passie voor land en wijn. Zijn grootmoeder, een visionair in haar tijd, had in de jaren zestig de interesse gezien om haar eigen wijngaarden te kopen en te cultiveren. Omdat Philippe al heel vroeg aanleg had om voor zijn land te zorgen, gaf ze hem geleidelijk de verantwoordelijkheid voor haar wijnbouwland.

Vandaag staat Philippe aan het hoofd van het merk La Bulle de Porcelaine en brengt hij Champagne Philippe Moutardier op de markt.

Van een enkele brut cuvée die aanvankelijk werd aangeboden, is Champagne Philippe Moutardier nu verkrijgbaar in 4 hoofdcuvées: Brut Tradition, Brut Demi-Sec, Brut Rosé en Brut Réserve beschikbaar in een uitgebreid assortiment.

Ontdek ook de cuvées “Porcelaine”, een waar kunstwerk, de gecertificeerde Limoges-porseleincapsule wordt zeer gewaardeerd door verzamelaars.

Champagne bij het huis bestellen – ter plaatse ophalen

Een wijngaard met karakterTasting

Wij zijn gevestigd in het charmante dorpje Chézy-sur-Marne in het zuiden van Aisne, doorkruist door de toeristische route van de Champagne.

Deze Champagne-regio wordt voornamelijk bezet door pinot meunier, evenals pinot noir en chardonnay, drie druivensoorten die zijn goedgekeurd door de appellatie Champagne.

De druiven, van eersteklas wijnstokken, maken het mogelijk om een ​​smaakvolle, kwalitatieve en authentieke champagne te verkrijgen.

Onze selectie champagne is samengesteld uit de 3 druivensoorten die zijn goedgekeurd voor de productie van Champagne AOC (pinot noir, pinot meunier en chardonnay), waardoor we u een ruime keuze kunnen bieden.

Wenst u onze nieuwsbrief te ontvangen

Schrijf u hier in, en wij houden jullie op de hoogte van onze nieuwigheden en activiteiten.