Aceg

Vraag zorgeloos uw keuringen aan en behoud de controle over al uw projecten.

ACEG is een erkend keuringsorganisme dat u volledig ontzorgt bij het aanvragen en monitoren van uw keuringen.

Voor wie?

Immo
Wanneer u een woning verkoopt of (ver)bouwt, heeft u liefst dat alles vlot verloopt. Zorg er voor dat alles steeds 100% in orde is. ACEG helpt u bij het behalen van alle nodige attesten en certificaten om uw woning wettelijk in orde te krijgen.
Zonnepanelen
Als installateur van zonnepanelen helpt u uw klanten aan rendabele en duurzame zonne-energie. Maar voordat deze klanten kunnen genieten van uw sterke installaties, moeten deze eerst nog wettelijk gekeurd worden.

Installateurs
Plaatst u regelmatig Elektrische installaties? Door samen te werken met ACEG kiest u voor snelle, efficiënte en transparante keuringen. Zorg ervoor dat uw installaties tijdig en correct in werking gesteld kunnen worden.

Ketens
Een keten runnen is niet altijd even eenvoudig. Zorg dat alles veilig blijft verlopen. ACEG ondersteunt u met alle nodige keuringen voor uw hele keten.
Events
Bent u klaar om hét evenement van het jaar te gooien? Neem de juiste maatregelen en laat de nodige keuringen uitvoeren en zorg ervoor dat alles veilig verloopt.
Bouwbedrijven / Aannemers
Bouwt u als aannemer vaak aan een toekomst zonder zorgen? In dat geval kunnen wij u verder helpen. Door een correcte en efficiënte samenwerking aan te gaan, hoeft u zich geen zorgen meer hoeft te maken over alle nodige certificaten en attesten voor uw projecten.

Wenst u onze nieuwsbrief te ontvangen

Schrijf u hier in, en wij houden jullie op de hoogte van onze nieuwigheden en activiteiten.