Volvo-Automobilia

www.automobilia.be

Ankerstraat 16
8400 Oostende
T 059 32 09 82
directie.oostende@automobilia.be

Automobilia is een officieel erkende Volvodealer met 60 jaar ervaring, meer dan 50.000 klanten en tot op vandaag nog steeds een op en top familiebedrijf.

De vergaarde kennis van jarenlange expertise, en de verschillende overnames door Automobilia geven ons bedrijf een duidelijke meerwaarde als het gaat over klantenzorg, service en professioneel advies.

Elke dag opnieuw zetten wij ons in bij Automobilia om u, onze klant, de service te bieden die u al gewoon bent geworden van ons.

Kom je ons een bezoekje brengen? Voor personenwagens kan je ons vinden in zes vestigingen: Brugge, Zarren, Veurne, Oostende, Roeselare en Tielt. Voor Trucks vind je ons in Pittem, Ieper, Oostende en Zarren.

onzeMISSIE

De missie van Automobilia is een warm familiebedrijf onderhouden dat toegankelijk is voor haar eigen personeel en haar klanten, en zich bovendien integreert in het lokale gebeuren.

Onze familiale structuur laat ons dus ook toe zo dicht mogelijk te staan bij jullie. Onze topprioriteit is dan ook klantentevredenheid, wat we al de afgelopen 60 jaar heel hoog in het vaandel hebben gedragen.

Door onze warme en open structuur willen we zoveel mogelijk het leven van al onze stakeholders positief inkleuren. Zo sponsort Automobilia verschillende sportclubs, artiesten, evenementen …

onzeVISIE

Automobilia wil blijven groeien en een positieve stimulans in haar omgeving brengen. Om te blijven groeien, zorgen we nu al voor duurzaam ondernemen. Ons doel is dan ook een continue groei bewerkstelligen met aandacht voor mens en milieu.

Wenst u onze nieuwsbrief te ontvangen

Schrijf u hier in, en wij houden jullie op de hoogte van onze nieuwigheden en activiteiten.