Modelka

www.modelka.be

Totaalrenovatie. 100% eigen atelier, eigen fabricaat.
0472 12 12 70
of info@modelka.be

Wooncomfort op maat

Klassiek, modern, minimalistisch of landelijk? Een badkamer, keuken, totaalinterieur of bijgebouw op maat? Met de juiste technieken? Onze ontwerpers creëren uw droomruimte volgens uw noden en verwachtingen.

Kent u het beproefde
Modelka-concept?

De combinatie tussen uitstraling, gebruiksgemak en comfort om tot het perfecte meubel of de ideale ruimte te komen. Ook voor grotere projecten staan we u graag met raad en daad bij: van het uitbreken van de oorspronkelijke kasten, keuken of badkamer, tot het uitvlakken en schilderen van de muren, het leggen van de vloer, het installeren van energiezuinige koeling- en verwarmingstoepassingen, het plaatsen van de nieuwe kasten en aansluiten van de toestellen. De productie in eigen atelier voldoet steeds aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Wenst u onze nieuwsbrief te ontvangen

Schrijf u hier in, en wij houden jullie op de hoogte van onze nieuwigheden en activiteiten.